Startpagina / Blog / Instagram-tips / Tips en trucs: hoe weet je of iemand je op Instagram heeft geblokkeerd?

Tips en trucs: hoe weet je of iemand je op Instagram heeft geblokkeerd?

Gepubliceerd 10 augustus 2023

Vraag je je af waarom je de Instagram-pagina van je vriend ineens niet meer kunt vinden? Kunt u hun berichten niet zien of directe berichten sturen? Als dat zo is, hebben ze dat misschien wel gedaan je geblokkeerd of beperkt op Instagram.

Het kan vervelend en verwarrend zijn om geblokkeerd te worden op sociale media, maar maak je geen zorgen - je bent niet de enige. In deze blogpost onthullen we de belangrijkste tekenen dat iemand je op Instagram heeft geblokkeerd en geven we je de tools die je nodig hebt om je vermoedens te bevestigen.

5 manieren om erachter te komen of iemand je heeft geblokkeerd op Instagram

Ten eerste zal de app u niet waarschuwen wanneer dit gebeurt. Het is dus aan jou om je Instagram-blokmysterie tot op de bodem uit te zoeken. Hier zijn enkele tekens om u op weg te helpen.

Zoek naar het account in de app

Gewoon druk op Zoeken pictogram onderaan het app-scherm en typ de accountnaam in. Als het profiel privé is en je het niet kunt vinden, het kan zijn dat je bent geblokkeerd.

Aan de andere kant, als het een openbaar profiel is en je er geen informatie over kunt zien — je bent ongetwijfeld geblokkeerd. Als je bijvoorbeeld geen profielafbeelding, aantal volgers of aantal berichten kunt zien, en in plaats daarvan het bericht 'nog geen post”, betekent dit dat de persoon uw online aanwezigheid onwenselijk heeft gevonden.

Zoeken met een browser

Uitloggen. Voer vervolgens de URL Instagram.com/gebruikersnaam in een browser in op jouw computer. Natuurlijk moet je de term "gebruikersnaam" vervangen door de betreffende Instagram-handle. Als u het account op deze manier kunt zien, maar niet wanneer u bent ingelogd, betekent dit dat u bent geblokkeerd. Als je echter “Sorry, deze pagina is niet beschikbaar,,heeft een persoon zijn Instagram-profiel verwijderd.

Controleer hun Instagram-activiteit

Ziet u de vind-ik-leuks en opmerkingen van de persoon op de berichten van andere mensen maar het tikken op hun gebruikersnaam leidt naar een lege profielpagina? Dat betekent dat ze hun account niet echt hebben verwijderd, maar jou waarschijnlijk hebben geblokkeerd.

Gebruik een ander account

Je kan ook gebruik het account van een vriend om te zoeken naar de persoon die je heeft geblokkeerd. Of je kan open een ander Instagram-account om te bevestigen dat u bent geblokkeerd. Als je hun profiel kunt zien en afbeeldingen kunt bekijken door ze op te zoeken vanaf een ander account, is er geen twijfel mogelijk.

Houd er echter rekening mee dat het platform zijn gebruikers de keuze geeft om uw huidige account te blokkeren, evenals alle andere die u in de toekomst zou kunnen maken.

Controleer je berichten

Instagram verbergt alle gespreksthreads die je eerder had met de persoon die je heeft geblokkeerd. Daarom ben je veilig als je je chat nog kunt zien. Je kan ook kijk naar de groepschats jullie hebben er allebei aan deelgenomen. Als ze nog steeds zichtbaar zijn voor jou in de groep maar niet elders, betekent dit dat ze je hebben geblokkeerd.

Stimuleer je Instagram-groei met Buzzoid. Koop Instagram Views, likes, En volgers naar uw profiel.

Laat je Instagram groeien
met Buzzoid

Leer meer
Geschreven door:
AUTEUR & HOOFDREDACTEUR
Jessica is een schrijver die gespecialiseerd is in sociale media, marketing en digitale strategie. Ze is afgestudeerd aan Antioch College en behaalde haar MBA aan de Carroll Graduate School of Management van Boston College, gespecialiseerd in STEM-management. Haar werk is gepubliceerd in tal van wetenschappelijke tijdschriften en reguliere publicaties. Ze woont in New England met haar man, twee kinderen en drie honden.
Dit vind je misschien ook leuk:

Wil je je Instagram sneller laten groeien?